Firma Montaj Si Reparatii Acoperisuri Bucuresti

contact@expertacoperis.ro 0735 659 005

Expert Acoperis

Montaj jgheaburi si burlane

Montaj Jgheaburi si Burlane La Preturi Competitive

Drenajul corect al apei este esențial pentru longevitatea și integritatea oricărei construcții. La Expert Acoperiș, suntem specializați în montajul de burlane și jgheaburi, asigurându-ne că fiecare clădire este protejată și estetică în același timp.

Serviciile noastre de Jgheaburi si Burlane se adresează tuturor tipurilor de construcții:

 • Montare Jgheaburi si Burlane Cladiri Comerciale Comerciale

 • Montare Jgheaburi si Burlane Cladiri Industriale

 • Montare Jgheaburi si Burlane Cladiri Rezidentiale

Expert Acoperis

Servicii Complete Oferite De Expert Acoperis

Oferim Servicii Profesionale La Preturi Competitive

Reparatii Acoperis

Oferim servicii complete de reparatii pentru orice tip de acoperis la preturi competitive, si oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Montaj Acoperis

Oferim servicii profesionale de montaj pentru orice tip de acoperis si respectam intotdeauna termenul de finalizare al lucrarii.

Intretinere Acoperis

Echipa Expert Acoperis va pune la dispozitie servicii profesionale de intretinere pentru toate modelele de acoperis.

Mansardare Casa

Va stam la dispozitie pentru tot ce inseamna lucrari la acoperisuri si mansarde, ne deplasam la fata locului si va oferim o estimare exacta.

Dulgherie Acoperis

Realizam lucrari profesionala de dulgherie pentru tipurile de acoperisuri, folosim materiale de calitate superioara si oferim garantie pentru toate lucrarile.

Montaj burlane si jgheaburi

De peste 25 de ani executam servicii profesionale de reparatii si montaj pentru jgheaburi si burlane pluviale pvc sau tabla zincata.

De Ce Noi?

Ce Oferim

De Ce Sa Alegeti Serviciile Noastre?

Seriozitatea, transparenta, preturile competitive, materialele folosite si furnizarea unor servicii de calitate superioara pentru clientii nostrii sunt metodele prin care ne-am construit o reputatie foarte buna de-a lungul anilor.

 • Experieta & Materiale De Calitate

  Avem o experienta de peste 25 de ani in montaj si reparatii acoperis, folosim doar materiale de calitate superioara si finalizam intotdeauna lucrarile la termenul stabilit in contract.

 • Satisfactie Garantata 100%

  Indiferent de complexitatea sau marimea unui proiect, respectam cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si oferim garantie pentru toate lucrarile de montaj acoperisuri si reparatii acoperisuri executate.

>

Clienti

Recenzii

Ce Spun Clientii Despre Noi

Marian Avram

Avocat

Am apelat la firma Expert Acoperis pentru montarea unui acoperis din tigla metalica la noua mea casa si sunt extrem de multumit de calitatea serviciilor si de preturile oferite. Recomand cu incredere!

George Ariton

Manager

Lucrarile de raparatie pentru acoperisul casei au inceput la data stabilita de comun acord, au fost finalizate la timp si am fost multumit de modul lor de lucru si de rezultatul final.

Adrian Floroiu

Mecanic Auto

Echipa Expert Acoperis si-a facut treaba foarte bine si nu am ce sa le reprosez. Reparatia acoperisului meu din tigla metalica a fost facuta in mod profesional si intr-un timp scurt. 100% multumit!

Cerere Oferta

Consultanta Gratuita

Completati Formularul De Contact Pentru Consultanta Gratuita.

Top Acoperis - Reparatii Si Montaj Acoperisuri Bucuresti - Ilfov

Telefon: 0735 659 005

Formular Cerere Oferta

Completati Formularul Si Un Consultant Expert Acoperis O Sa Va Conctateze In Cel Mai Scurt Timp.

  Suna Acum